Отсъствието на Златимир Йочев от сутрешния блок на bTV събра в

...
Отсъствието на Златимир Йочев от сутрешния блок на bTV събра в
Коментари Харесай

Свирепа свада в ефира на bTV! Цънцарова и Тасев се хванаха за гушите, лъсна голяма тайна

Отсъствието на Златимир Йочев от утринния блок на bTV събра в студиото Мария Цънцарова и спортният публицист Димитър Тасев.

За постоянните фенове не е загадка, че заяждането в ефир сред двамата постоянно минава границите, а в първия ден от новата работна седмицата те напряко надминаха себе си.

Тасев и Цънцарова се захапаха безусловно от първата минута в ефир, като въвеждащите реплики ги сподели спортният кореспондент, а водещата му се сопна, че въобще не ѝ е оказал помощ. След това той пък взе да се заяжда, че тя към този момент се включва чак в 7 и очевидно не й харесва да е на „ седянката ” на екипа.

„ Тук е моментът, в който би трябвало да млъкнеш и да бъдеш хубав ”, скръцна със зъби Цънцарова.

„ Аз съм хубав и женен ”, изненадващо отвърна спортният на bTV, като даже сподели халката.

Оказа се, че освен Цънцарова, само че и Боби Лазаров, и гостът в студиото началник Кустев от „ Мастършеф ” не са чули нищо за това.

Въпреки сензационната вест, водещата не спря да се дърля с сътрудника си, като в един миг му изясни, че това е, за не не помни „ кой е шефа ” и че това постоянно е дамата. Тасев пък млъкна демонстративно и съобщи, че няма да проговори до края на сегмента поради Цънцарова.

„ Предният пък като бяхме дружно, тя ме изгони от студиото ”, жалва се младоженецът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР